Termeni si conditii de utilizare a site-ului ClubTestare.ro

Prezenta conventie privind "Termeni si conditii de utilizare a site-ului ClubTestare.ro" (denumita in continuare "conventia") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul ClubTestare.ro (denumit in continuare "site-ul") ori poate utiliza in orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului (denumit in continuare "serviciul"), si are valoarea unei conventii incheiate intre Wiz Soft SRL Fagaras S.R.L. (denumita in continuare "Wiz Soft SRL Fagaras"), in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul (denumit in continuare "utilizator"). Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta.


Furnizarea de date si informatii. Protectia datelor personale

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului poate aparea necesitatea de a cere utilizatorilor sa furnizeze informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite utilizatorilor alte oferte, informatii despre serviciile Wiz Soft SRL Fagaras fara acordul utilizatorului. Wiz Soft SRL Fagaras se obliga sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor site-ului. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri ai Wiz Soft SRL Fagaras care asigura buna functionare a site-ului. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizatori: adresa de Internet a utilizatorului, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de utilizator prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Wiz Soft SRL Fagaras prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor Wiz Soft SRL Fagaras.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Wiz Soft SRL Fagaras va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Wiz Soft SRL Fagaras a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei si culturii.


La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Wiz Soft SRL Fagaras.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Wiz Soft SRL Fagaras.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Wiz Soft SRL Fagaras str.M Eminescu Bl.B sc.B ap.7 cod 505 200 Jud. Brasov cu mentiunea "Pentru echipa ClubTestare.ro", sau prin e-mail la adresa office@wiz-soft.ro.


Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

Continutul si elementele de grafica ale site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Wiz Soft SRL Fagaras si partenerilor sai si reprezinta continutul site-ului.


Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Wiz Soft SRL Fagaras. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Wiz Soft SRL Fagaras isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.


Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa:
Wiz Soft SRL Fagaras str.M Eminescu Bl.B sc.B ap.7 cod 505 200 Jud. Brasov .


Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Wiz Soft SRL Fagaras, ci numai raspunderea persoanelor respective.


Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Wiz Soft SRL Fagaras, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Wiz Soft SRL Fagaras, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al Wiz Soft SRL Fagaras. Singura derogare admisa de la prevederea anterioara o constituie situatia in care Wiz Soft SRL Fagaras si persoana care a transmis catre site materiale vor fi convenit explicit ca Wiz Soft SRL Fagaras are dreptul de publicare pe site pentru materialul respectiv, fara a se transmite catre Wiz Soft SRL Fagaras dreptul de autor. Nici un material introdus pe site nu poate fi reprodus, copiat ori multiplicat in orice mod decat cu permisiunea scrisa si prealabila a Wiz Soft SRL Fagaras. Wiz Soft SRL Fagaras poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte site-uri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Wiz Soft SRL Fagaras a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.


Politica noastra este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest site constituie o incalcare a drepturilor de autor sau a oricaror alte drepturi, sunteti rugati sa ne trimiteti un mesaj in acest sens care sa contina urmatoarele informatii: o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor in scopul inregistrarii mesajului; identificarea originalului in cauza; identificarea materialului de pe site-ul nostru ce a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate; o declaratie prin care partea vatamata se arata a fi de buna-credinta in ceea ce priveste folosirea neautorizata a materialului; o declaratie ca informatiile din mesaj privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii, iar partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele titularului drepturilor de autor sau a oricaror alte drepturi pretinse a fi incalcate.


Conditii de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

* Nu vor incarca, posta sau transmite pe site sau prin intermediul site-ului materiale sau orice alte informatii ce contravin legii, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios ori care sunt contestabile in orice alt mod;
* Nu vor incarca, posta sau transmite pe site materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi;
* Nu vor incarca, posta sau transmite pe site virusi, scripturi sau alte programe de acest gen care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta;
* Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii;
* Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul scris si prealabil al Wiz Soft SRL Fagaras.


Modificarea conventiei

Wiz Soft SRL Fagaras are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezenta conventie sau prezenta conventie in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciului.


Limitarea raspunderii

Wiz Soft SRL Fagaras va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Wiz Soft SRL Fagaras nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de utilizatori. In mod expres, utilizatorul este de acord ca Wiz Soft SRL Fagaras nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect relationat serviciului. Utilizatorul este de acord sa protejeze si sa asigure pe Wiz Soft SRL Fagaras si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului sau orice alt aspect relationat serviciului.


Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si ale Wiz Soft SRL Fagaras, prevazute de prezenta conventie, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezenta conventie vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu prezenta conventie va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Fagaras.